Barion

MIT JELENT A BARION?

Webáruházunkban a rendelés értékét lehetőség van Barion bankkártyás fizetési lehetőséggel kiegyenlíteni. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el, bankkártyás fizetéskor átirányítunk a BARION fizetőoldalára, így a fizetés nem a Webáruház oldalán történik.


A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, mely számos innovatív funkcióval rendelkezik. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

 

Tranzakció menete:

  • Megrendel” gombra kattintva átkerül a Barion fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatatok megadásával elindul a tranzakció
  • A kártyaadatok megadását követően kérjük ellenőrizze azok helyességét
  • A tranzakció feldolgozása elindul
  • A fizetés eredményéről és a tranzakció státuszáról e-mail útján értesítést kap, valamint visszatér a webáruház internetes oldalára 

 

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. 

Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Ha regisztrál, soha többé nem kell begépelni a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail cím és jelszó. 

Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

 

 

Fizetéshez használhatja:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
  • Visa vagy Electron bankkártyáját
  • Amex bankkártyáját

 

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltölt Barion egyenleget, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei, üzletfelei tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail cím és jelszó megadásával tud fizetni.

 

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

 

KÖVESD VÁSÁRLÁSAIDAT

Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását, még azt is látja, hogy mit vett. Barion egyenleg is itt kezelhető, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

 

    

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites/2048bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

 

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához.